• Per wedstrijd moeten drie legs 501 worden gegooid. Alle legs moeten dus gespeeld worden. Iedereen speelt dus 21 legs in het dagtoernooi. Let op! Vul na je wedstrijd je uitslag in op het wedstrijdformulier, te vinden bij de bar. Geen uitslag, geen punten. Voor iedere wedstrijd, inclusief verplaatsing naar de volgende wedstrijd, heb je 40 minuten de tijd.
  • De beste 32 koppels gaan door naar het avondtoernooi. Deze dienen na bekendmaking van de uitslag zich te melden bij de wedstrijdtafel bij Café Zaal Marktzicht (Markt 50).
  • Bij een gelijke stand in de voorronde, wordt eerst gekeken naar de meeste overwinningen, daarna naar het aantal gewonnen legs. Nog steeds een gelijke stand? Dan wordt er een beslissingsduel gespeeld. Dit geschiedt in Café Zaal Marktzicht!

Programma

12:00 uur:
Begin eerste wedstrijd. Voor elke partij inclusief verplaatsing naar de volgende speellocatie staat 40 minuten.

16:40 uur:
De laatste wedstrijd van de eerste ronde moet afgerond zijn.

17:00 uur:
Begeef je naar Café Zaal Marktzicht. De resultaten worden verwerkt en daar wordt de eindstand van het dagtoernooi bekendgemaakt. Tevens wordt bekendgemaakt welke koppels nog eventueel een beslissingsduel moeten spelen. Dit zal ongeveer een half uur in beslag nemen (onder voorbehoud).

17:10 uur:
Even de tijd om iets te eten bij Domino’s Pizza, De Baan, Willy’s of één van de andere eetgelegenheden op en rond de markt.

17:30 uur:
De uitslag van het dagtoernooi wordt bekendgemaakt in Café Zaal Marktzicht. De beste 32 koppels dienen zich opnieuw te melden bij de wedstrijdtafel voor het avondtoernooi. Op of aanmerkingen over de einduitslag dienen voor publicatie aangekaart te zijn.

18:00 uur:
Aanvang avondtoernooi. Voor het avondtoernooi wordt opnieuw geloot, dus geen plaatsing. Er is wedstrijdleiding aanwezig op locatie voor vragen/opmerkingen. Het speeltype van het avondtoernooi is 501, best of 5 legs voor zowel de achtste finales, kwartfinales als halve finale! De finale zal worden gespeeld volgens best of 9 legs. Verder is de regel dat, zolang de winnaars nog niet hoeven te gooien in de volgende ronde, zij de volgende partij schrijven of iemand regelen om te schrijven. Let op: deze twee punten zijn anders dan voorgaande jaren!!! De beste 8 koppels winnen een geldprijs. Genoemde tijden zijn onder voorbehoud.

Prijzengeld

Eerste plaats = € 250
Tweede plaats = € 125
Derde en vierde plaats = € 50
Vijfde t/m achtste plaats = € 15

Gedragsregels

  1. De dartdrive betreft een koppel toernooi. Mocht om wat voor reden ook een koppel incompleet raken, wordt dit van verdere deelname uitgesloten. Er mag dus niet van spelers gewisseld worden tijdens het toernooi.
  2. De organisatie is gerechtigd om deelnemers die zich niet aan het reglement houden te verwijderen uit het toernooi.
  3. Bij ongeregeldheden of onsportief gedrag volgt directe verwijdering uit het toernooi van alle betrokken partijen.
  4. Aanwijzingen van het kroegpersoneel en de organisatie van de Etten-Leurse Dartdrive (herkenbaar aan het ‘DartDrive crew’ t-shirt) dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
  5. Gelieve bij ongeregeldheden of calamiteiten onmiddellijk kroegpersoneel te waarschuwen of iemand van de organisatie (Wedstrijdtafel bij Café Zaal Marktzicht of 06-45776740).
  6. In alle gevallen die hier niet expliciet gemeld zijn beslist de organisatie.
  7. Bij het betreden van het evenement ga je akkoord met dit reglement.

Voor meer informatie of voor vragen kunt u zich wenden tot de wedstrijdtafel te vinden bij Café Zaal Marktzicht of telefonisch bereikbaar; 0645776740.